Vilas de São Francisco,
Loures – Portugal

Residencial

PROJECT STATUS: Commercialization

Comprising over seventy houses, this development in Loures is an example of how to create a quiet environment just a few minutes from the centre of Lisbon. With privileged access to CREL and A1, the Vilas de São Francisco preserve tranquillity in beautiful Houses, where the hustle and bustle of everyday life do not enter. Designed for families, this project integrates green areas, a commercial support gallery and a playground.

Save Print Share 
  • PROJECT DETAILS

    • Gross Construction Area : 11.360 m²
{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"false"}
{"slide_to_show":"6","slide_to_scroll":"1","autoplay":"false","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"false","dots":"false"}